DE JAPANNER
ALBERT CUYPSTRAAT 228
1073 BN AMSTERDAM
020 233 99 39

RESERVE

DE JAPANNER WEST
BILDERDIJKSTRAAT 203
1053 KS AMSTERDAM
020 776 55 35

RESERVE

DE JAPANNER

We are glad to be open again at both locations, having tables available inside and outside on the terrace. Of course we take All the measures regarding covid-19 into account and adapted the restaurants accordingly.

We only take reservations through Formitable. Click on one of the links to book a table at either of our locations.

We hope to see you soon!

MUch love from De Japanner TEam!

Come trough for japanese fingerfoods, fantastic drinks and some typical ”AMSTERDAMSE GEZELLIGHEID”

Beers, SAKE
And FINGERFOOD

The concept of de japanner is based on the traditional Japanese Izakaya: Small Pubs where you can relax after a long day of work. Indulge yourself and enjoy some beers, sake, the fingerfood and the music on the background to make it the perfect night out.

DE OPRICHTERS

De Japanner is ontstaan aan de wereldberoemde ALbert Cuypmarkt op een sushiworp van het andre hazes standbeeld. Sinds 2018 hebben wij een tweede vestiging aan de de bilderdijkstraat in oud-west.

Je kunt bij ons terecht voor Amsterdams Japans Assortiment met bieren cocktails, sake en andere dranken. Verder serveren wij tot laat japans fingerfood bereid met verse, lokale en seizeoensgebonden producten.

DE JAPANNER IS EEN DROOM DIE WERKELIJKHEID WORDT VOOR ONS: TOSAO VAN COEVORDEN EN GUIDO DE BRUIJN. AL SINDS HET EINDE VAN DE MIDDELBARE SCHOOL HEBBEN WE HET IDEE SAMEN EEN BEDRIJF TE STARTEN EN HET WERD STEEDS DUIDELIJKER DAT DIT IN DE HORECA MOEST ZIJN.

TOS HEEFT DE JAPANSE KEUKEN VAN ZIJN MOEDER GELEERD EN JAREN IN JAPANSE KEUKENS IN AMSTERDAM GEWERKT ALSMEDE OP DE VLOER. ZIJN LAATSTE BAAN WAS RESTAURANT MANAGER VAN TAIKO IN HET CONSERVATORIUM HOTEL.

GUIDO IS MEER OUDERWETS GESCHOOLD: GEPOKT EN GEMAZ(Z)ELD AAN BEIDE KANTEN VAN DE BAR IN DE LEIDSEPLEINBUURT HEEFT HIJ VOORAL HET TAPPEN VAN BIERTJES EN FLAUWE MOPPEN TOT EEN KUNST VERHEVEN. GUIDO’S GASTHEERSCHAP EN DE GEWELDIGE HAPJES VAN TOS IS WAT DE JAPANNER MAAKT.

WE HEBBEN EEN PASSIE VOOR DE COMBINATIE VAN AMSTERDAMSE GEZELLIGHEID EN BETAALBARE JAPANSE HAPJES TOT IN DE LATE UURTJES.

Thank you in Advance

ありがとう
ARIGATO